annonce




”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.



Vil du stadig gemme adgangskoden?



















Ugens profil
Administrator
Arkiv




Forside > Mit Wendy > Blog > Vis > Indlæg

Blog
3 skønne oplevelser for ganen
06-03-2018 15:38
Jeg havde sådan lyst til at forkæle mig selv og min gane lidt i sidste weekend, men det skulle ikke bare være at gå ned og købe lidt chokolade, nej jeg ville også have en oplevelse ud af det.

Derfor besluttede jeg mig for at undersøge sagen lidt nærmere, og fandt frem til en fantastisk side der giver et overblik over alle de chokoladeoplevelser man kan finde rundt i landet. Jeg tog selvfølgelig kun til en af dem, men her vil jeg anbefale de 3 jeg synes så bedste ud.

Peter Beier Chokoladebrunch
Dette var selvfølgelig den chokoladesmagning jeg selv valgte. En hel brunch, men med chokolade som hovesingrediensen, kan det bliver meget bedre? Nej det kunne det faktisk ikke, det var en fantastisk velafbalanceret brunch.

Peter Beier Chokoladesmagning
Hvis ikke det var fordi de havde en chokoladebrunch, havde jeg helt sikkert taget til deres chokoladesmagning. Jeg elsker Peter Beier chokolade, det er noget af det lækreste jeg ved, derfor vil jeg også anbefale dig at prøve det.

Chokoladesmagning
Til sidst vil jeg anbefale en chokoladesmagning som er rigtig billig, men afholdt af nogle af de bedste. Det er chokoladesmagning.dk der arrangere den og du kan derfor være sikker på den er i god kvali. Den koster kun 145 kr. pr. person.

Er du til noget der er lidt stærkere end chokolade, så kan du også finde andre smagninger på nettet. På selv samme side kan du fx finde vinsmagninger, ølsmagninger, romsmagninger osv. som foregår i hele landet.

Anmeld

 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlæg



annonce