annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


Dejlig weekend
11-02-2013 09:43
Jeg har lige været med familien i sommerhus her i weekenden, og det sneede. Vi gik lange ture på stranden med mine forældres hund, og den eeellllsssskkkeeeede at rulle sig i sneen. Den var bare så sød Det var faktisk ikke så kold, hvis man bare klædte sig godt på, så var det nogle fantastiske smukke ture.

5 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Hest & Rytter 2013
22-02-2013 14:40
Igen i år kan I møde os på Hest & Rytter-messen i Herning. Det foregår den 7.-11. marts. Hver dag vil der være masser af konkurrencer, som I kan deltage i. I kan også svare på et spørgeskema om Wendy-bladet og vinde en ridetur på Wendy-bladets hest, Malou. Vi glæder og til at se jer. Vi er samme sted som sidste år - stand D3166.

8 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce