annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


Wendys brevkasse
09-08-2012 13:26
Så er der nyt spørgsmål i Brevkassen. Er der nogle af jer, der oplever det samme som Line - en alt for frisk hest?

7 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Wendy-dagen
17-08-2012 14:11
Hej alle brugere af Wendy.dk!
Det er en helt fantastisk ide, I har fået med Wendy-dagen, så sammeholdet og stemningen kan blive helt fantastisk herinde. Her er ikke plads til sure miner og mobning!!
Til Power og jer andre, der er involveret: Hvis I skal lave konkurrencer og quizzer, kan jeg godt stillet nogle Wendy-ting på højkant, hvis det har interesse.

9 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Store Hestedag
27-08-2012 12:50
Den 1. og 2. september er der igen Store Hestedag i Roskilde, og igen i år kan I komme forbi vores stand. I kan deltage i konkurrencer, svare på et spørgeskema om Wendy-bladet og wendy.dk. Desuden har I mulighed for at blive fotograferet sammen med Wendy-bladets hest, Malou. Jeg håber, at se rigtig mange af jer!

13 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce