annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


"Tilridning"
16-04-2012 11:08
På den rideskole, hvor jeg rider, har vi fået en ældre hest ind, som ikke har haft det alt for godt - den er tynd, uplejet pels og ingen muskler. Den er nervøs og har mange unoder i ridningen. Du har jeg snart redet på den et par måneder, og den bliver passet og plejet og får masser af mad. Det er så dejlig en oplevelse at man næsten fra dag til dag kan se fremgang på i ridningen og i dens udseende. Dog er den stadig meget nervøs og bange for de andre hest, men det bliver vel også bedre end dag, når den føler sig helt tryg

5 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Helligdage
27-04-2012 15:00
Nu kommer der snart en masse helligdage, og så håber jeg, at vejret bliver godt, så man kan ride lange ture - det er efterhånden ved at være kedeligt at ride i ridehus - min hest trænger også til at komme ud, han elsker det!!!!

8 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce