annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


Store Hestedag 2010
14-09-2010 13:38
Den 4.-5. september var der "Store Hestedag" på dyrskuepladsen i Roskilde. Det var en rigtig hyggelig weekend. Jeg var af sted med en Wendy-stand, og det var dejligt at se de mange glade Wendy-læsere, der kom forbi og hilste på os og deltaog i vores mange konkurrencer - og ikke mindst fik en lille gave fra Wendy!

3 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Frederiksborghest
21-09-2010 11:27
På et tidspunkt havde vi en frederiksborghest på rideskolen, den er desværre død nu. Den var svær at ride på, da den var egenrådig Den gjorde lige præcis, hvad den selv ville. Nu har vi fået en ny frederiksborghest, og den er nøjagtig på samme måde - men denne her er først lige ved at blive redet til. Den tager hovedet ned og løber, og så er den bare så svært at holde!!

6 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Fantastisk efterår!
23-09-2010 14:16
Jeg ELSKER efteråret!!! Der er ikke noget mere fantastisk end en efterårsdag, hvor solen skinner, og himlen er blå - især når bladene skifter farve. Så er det svært at sidde inde, så har man bare lyst til at ride en tur i skoven

7 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce