annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


Bøger
03-05-2010 11:32
Jeg er i gang med en rigtig god bog. Så det er svært for mig at lægge den fra mig, når jeg skal sove Jeg elsker at læse! Og der er ikke noget bedre end at putte sig under et tæppe med en rigtig spændende bog!!

4 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Pinsestævne
21-05-2010 11:38
Så er det blevet tid til det årlige islænder pinsestævne i Helsinge. Mig og min søster tager af sted hvert år, og det er bare så hyggeligt. Jeg håber, at vejret bliver rigtig godt - det er ikke sjovt, hvis det regner!

4 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Roskilde Dyrskue
25-05-2010 10:49
Så er det snart tid til Roskilde Dyrskue. Jeg skal af sted med en veninde og min søster. Jeg skal være der hele weekenden. Jeg glæder mig Det er efterhånden et par år siden, at jeg har været af sted.

10 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce