annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


Kære alle brugere!
01-03-2010 10:22
Vi har her i weekenden oplevet, at der er en, der har oprettet en profil med billeder og tekst, som ikke er acceptabelt her på wendy.dk. Vi har nu lukket og spærret for brugeren. Vi er meget kede af, at denne profil har fået lov til at være her på siden. Vi skulle gerne have slettet alle blog og debater, hvor denne profil har været brugt. Vi er glade for de mange anmeldelser, som vi har fået fra jer brugere.Vi vil gerne understege, at vi på ingen måde accepterer denne adfærd på wendy.dk!
Vi vil gerne bruge denne lejlighed til at huske jer på, at I ALDRIG må give jeres personlige oplysninger (adresse, mobilnummer, messenger oa.) til folk som ikke kender!

17 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Forår :o)
16-03-2010 15:08
Så er det ved at være forår, og man kan snart komme ud på den første ridetur - hurra!!. Jeg skal på rideskolen i dag, og jeg glæder mig til at komme derover - især nu når solen skinner. Desværre rider jeg først om aftenen, så der går lige lidt, før jeg kan komme i skoven.

6 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Kom ikke til ridning - øv!
24-03-2010 13:35
Øv! Jeg var syg i tirsdags, så jeg kom ikke til ridning. Så nu går der en HEL uge, før jeg skal ride igen... Øv, øv, øv!!!

7 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce