annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


Tour De France
14-07-2009 10:36
Jeg glæder mig hver dag til, at jeg skal se en ny etape i Tour De France. Jeg var dog lidt skuffet i søndags. Efter en uge i London, hvor jeg ikke kunne følge med i cykelløbet, havde jeg rigtig glæde mig til at se en bjergetape - men hold da op, hvor var den kedelig. Jeg faldt i søvn på sofaen. Der skete jo absolut ingenting! Nå, men på fredag går det løs igen med nye bjerge. Forhåbentlig sker der lidt mere der.

5 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
FERIE!!!
22-07-2009 08:03
JUHUUU. Jeg har ferie om tre dage, og jeg glæder mig. Jeg skal i sommerhus i en uge, og det bliver bare så hyggeligt! Og så skal jeg besøge min veninde nogle dage. Vi skal ride, spille og lave en masse god mad. Så jeg håber bare, at det bliver godt vejr de næste 14 dage.

12 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Snart ride igen!
31-07-2009 20:52
Selv om det er trist, at sommerferien snart er slut, glæder jeg mig til at skulle til rigning igen. Rideskolen har haft lukket, og alle hestene er på sommergræs. Det kommer hjem i morgen, og jeg skal ud og se til dem på onsdag. Det er så dejligt at se dem igen ) De kommer hjem med store runde maver. De har spist en masse græs og ikke lavet noget i flere uger!

7 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce