annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


Snart mandag igen - øv!
10-05-2009 09:06
Hvor er det nederen, at det er mandag i morgen! Det har været fantastisk med den ekstra fridag i fredags! Jeg har virkelig nydt den ekstra fridag, og været rigtig aktiv. Jeg har fået malet og redet en masse. Men der er heldigvis en hel dag tilbage. Så er det bare at nyde dagen og komme ud i det gode vejr ) Om en uge er der en masse fridage igen )

6 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Markedspladsen
11-05-2009 08:28
Hej med jer!
Der har desværre været en fejl i systemet, der har gjort, at der har ligget en del annoncer til Markedspladsen, som ikke er blevet godkendt. Alt er nu blevet godkendt, så hvis I har sendt noget ind, så burde det blive vist nu.

6 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Pinsestævne
29-05-2009 13:20
Jeg glæder mig rigtig meget til denne weekend. Det er nemlig blevet tid til Pinsestævne for islændere på Nørregård. Jeg er derude hvert år, og det er hyggeligt - især hvis det er godt vejr! Jeg elsker islændere og det er faktisk meget sjovt at være til et islænderstævne, som er lidt anderledes end et almindeligt stævne. Hvis du ikke har prøvet det før, så skal du helt sikkert tage til et islænderstævne, hvis du får mulighed for det. Det er en god oplevelse!

6 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce