annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog
Velkommen til Wendys blog

Blog er en dagbog på nettet, hvor du kan fortælle om dine meninger og holdninger eller bare skrive, hvad du har oplevet.
På denne side kan du læse Wendys blog. Har du spørgsmål eller kommentarer til emnerne, er du meget velkommen til at kommentere indlægget.

God fornøjelse på Wendys blog


Julekalender på wendy.dk
01-12-2009 14:53
Deltage i den store julekalenderen her på wendy.dk! Vi fortæller ikke, hvad der er bag "lågerne", og du kan ikke smugkigge frem i tiden. Du skal ind på sitet hver dag for at "åbne kalenderlågen", og se, hvad der gemmer sig af spændende ting. Men husk, du kun kan hente/få de ting, der er bag lågen den dag, de hører til. Klik på teaseren i venstre side!

6 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Twilight og ringetone!
02-12-2009 11:09
Har du haft problemer med at downloade Twilight lydbogen i går? Så får du en chance mere. Klik på "Sjov" i menuen og herefter "Twilight Ekstra" i undermenuen.

Ringetone i dag.
Kan du ikke downloade ringetonen til din mobil? Så kan du høre den sjove ringetone her på sitet. Klik dig ind på dagens kalenderlåge og klik på linket for at høre tonen.

5 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Videogalleri - kom så i gang!
04-12-2009 11:29
I mangler at uploade alle jeres gode hestevideoer, som jeg ved, at I har i jeres mobiltelefoner. Hver dag venter jeg spændt på, om I har uploaded noget i videogalleriet - Jeg glæder mig til at se dem, så kom så i gang Hilsen Wendy!

9 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce