annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog

Mine 3 absolut yndlings hestefilm!
09-01-2018 12:28
Ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke har fået skrevet denne artikel endnu, der er jo så oplagt. Men nu tænkte jeg altså det var tid at dele mine 3 favorit hestefilm med jer andre. I Kan finde ud af om i kan streame hestefilm gratis på denne side.

Spirit - Hingsten fra Cimarron
Dette er en tegnefilm, men jeg synes nu stadig historien er helt fantastisk, og det gør at jeg gang på gang lever mig ind i filmen. Der er masser af drama og spænding for både store og små, og så er stemmerne gode både på engelsk og dansk.

Hidalgo
Hidalgo elsker jeg fordi der er rigtig mange flotte hestescener, hvor hestene løber rigtig hurtigt. Derudover synes jeg også filmen er fantastisk fordi man ser mange forskellige heste og så er det kun et plus at den er med danske Viggo Mortensen i hovedrollen. Den handler om at han tager til hest Hidalgo med til mellemøsten for at deltage i verdens mest berømte, men også farlige hestevæddeløb.

War Horse
Denne film er fra 2011 og den nyeste af de 3 film. Den fortæller en fantastisk historie om båndet mellem menneske og hest. I filmen følger man en soldat og det tætte bånd han har knyttet til sin hest, under en meget svær periode i 2. verdenskrig. Den kan godt være lidt uhyggelig for de mindste, men der er masser af spænding og drama for andre.

Jeg vil meget gerne høre hvad jeres favorit hestefilm er, måske er der nogle jeg ikke har set eller kender. Håber i har fået øjnene op for en ny hestefilm ved at læse min blog.

0 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce