annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis

Blog

3 skønne oplevelser for ganen
06-03-2018 15:38
Jeg havde sådan lyst til at forkæle mig selv og min gane lidt i sidste weekend, men det skulle ikke bare være at gå ned og købe lidt chokolade, nej jeg ville også have en oplevelse ud af det.

Derfor besluttede jeg mig for at undersøge sagen lidt nærmere, og fandt frem til en fantastisk side der giver et overblik over alle de chokoladeoplevelser man kan finde rundt i landet. Jeg tog selvfølgelig kun til en af dem, men her vil jeg anbefale de 3 jeg synes så bedste ud.

Peter Beier Chokoladebrunch
Dette var selvfølgelig den chokoladesmagning jeg selv valgte. En hel brunch, men med chokolade som hovesingrediensen, kan det bliver meget bedre? Nej det kunne det faktisk ikke, det var en fantastisk velafbalanceret brunch.

Peter Beier Chokoladesmagning
Hvis ikke det var fordi de havde en chokoladebrunch, havde jeg helt sikkert taget til deres chokoladesmagning. Jeg elsker Peter Beier chokolade, det er noget af det lækreste jeg ved, derfor vil jeg også anbefale dig at prøve det.

Chokoladesmagning
Til sidst vil jeg anbefale en chokoladesmagning som er rigtig billig, men afholdt af nogle af de bedste. Det er chokoladesmagning.dk der arrangere den og du kan derfor være sikker på den er i god kvali. Den koster kun 145 kr. pr. person.

Er du til noget der er lidt stærkere end chokolade, så kan du også finde andre smagninger på nettet. På selv samme side kan du fx finde vinsmagninger, ølsmagninger, romsmagninger osv. som foregår i hele landet.

0 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Mine 3 absolut yndlings hestefilm!
09-01-2018 12:28
Ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke har fået skrevet denne artikel endnu, der er jo så oplagt. Men nu tænkte jeg altså det var tid at dele mine 3 favorit hestefilm med jer andre. I Kan finde ud af om i kan streame hestefilm gratis på denne side.

Spirit - Hingsten fra Cimarron
Dette er en tegnefilm, men jeg synes nu stadig historien er helt fantastisk, og det gør at jeg gang på gang lever mig ind i filmen. Der er masser af drama og spænding for både store og små, og så er stemmerne gode både på engelsk og dansk.

Hidalgo
Hidalgo elsker jeg fordi der er rigtig mange flotte hestescener, hvor hestene løber rigtig hurtigt. Derudover synes jeg også filmen er fantastisk fordi man ser mange forskellige heste og så er det kun et plus at den er med danske Viggo Mortensen i hovedrollen. Den handler om at han tager til hest Hidalgo med til mellemøsten for at deltage i verdens mest berømte, men også farlige hestevæddeløb.

War Horse
Denne film er fra 2011 og den nyeste af de 3 film. Den fortæller en fantastisk historie om båndet mellem menneske og hest. I filmen følger man en soldat og det tætte bånd han har knyttet til sin hest, under en meget svær periode i 2. verdenskrig. Den kan godt være lidt uhyggelig for de mindste, men der er masser af spænding og drama for andre.

Jeg vil meget gerne høre hvad jeres favorit hestefilm er, måske er der nogle jeg ikke har set eller kender. Håber i har fået øjnene op for en ny hestefilm ved at læse min blog.

0 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Bedste heste blogs og hvordan d...
26-10-2017 20:54
Jeg er vild med at læse blogs, ikke kun om heste, men om mode og livsstil også. Da dette jo er en heste side tænkte jeg at jeg ville dele de bedste heste blogs, som jeg følger jævnligt og har haft stor glæde af at læse.

Hestegalleri.dk's blog
Hestegalleri kender du måske, hvis du også er meget på denne side. Det er et fantastisk socialt forum for alle os der interesserer sig for heste. Men udover det sociale netværk det er, har de også en rigtig god blog, hvor de jævnligt opdaterer og skriver om hesteudstyr og hestedressur mm.

Hobbyheste.dk
Hobbyheste er en anden god blog om heste. Her bliver der virkelig nørdet og fortalt. Der bliver gået i dybden med vigtige emner, men der er også mange fortællinger og historier fra hverdagen med hestepasning og hesteture.

Tina Lund's blog
Så er der også Tina Lund, hun er jo blevet lidt af en kendis efterhånden og blogger også om andet en heste på sin blog. Men hun er dog en dygtig rytter og ved utrolig meget om heste, så jeg kan rigtig godt lide at læse hendes blog, fordi den kombinere forskellige emner.

Ditte Young blog
Ditte Young er eliterytter og skriver om elitelivet på hest. Her får du rigtig mange gode råd til konkurrenceridning og til at blive en dygtigere rytter hvis du en dag drømmer om at ride på professionelt konkurrenceplan.

Lav din egen blog om heste
Er du blevet inspireret til at lave din egen hesteblog, så vil jeg gerne lige smide et par råd til hvordan du kan lave din egen blog.

Lav en blog på eget domæne
Det er nemmere end du tror at lave en blog på eget domæne. Jeg har prøvet det selv og brugt en software der hedder wordpress som er super nem og brugervenlig at bruge og lære.

Du kan oprette din egen wordpress blog med denne online guide . Den fortæller dig om alt fra at købe et domæne og webhotel til at installere wordpress og udgive indhold.

Lav en gratis blog på en blog platform
Vil du hellere igang på en gratis måde, så kan du benytte dig af en af de mange gratis blog platforme . Her det helt gratis at oprette sig, men der er nogle begrænsninger på det.

Fx kan du ikke tjene penge på hvad som helst og du er også meget begrænset i design mulighederne. Det dog alligevel være fint hvis du ikke ønsker at tjene penge på din blog, men blot gør det for sjov.

Wendy blog
Sidst men ikke mindst kan du selvfølgelig også gøre som jeg har gjort her og oprette en bruger hos Wendy og skrive indlæg på bloggen. Det er også en blog jeg godt kan lide at læse og derfor jeg også blogger her.

Tak fordi du læste med, på genlæsning!

0 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
Gratis ting til heste
18-08-2017 12:29
Hej alle her kommer lige nogle tips til hvor i finder gratis ting til heste. Jeg har selv fundet en masse gode ting gennem tiden så håber også i kan gøre brug af det.

Gul og Gratis
På guloggratis.dk kan man finde massere af gratis ting, også til heste. Men husk at holde øje jævnligt, for gratis ting forsvinder hurtigt og i skal selvfølgelig også kunne få jeres forældre til at køre jer link er her: https://www.guloggratis.dk/dyr/heste/

DBA
DBA er lidt det samme som guloggratis, her giver folk også en masse ting væk gratis. I skal også holde øje her for gratis ting forsvinder jo hurtigt. Her er linket dertil: https://www.dba.dk/soeg/?soeg=gratis+hest

Til sidst vil jeg også lige komme med et gratis tip til jer der kender nogle som er gravide. Min storesøster der lge har født fortalte mig at man kan hente en masse gratis babypakker i de forskellige supermarkeder, det er super nemt! i kan se en over sigt på denne hjemmeside: www.gratis-babypakke.dk

Håber i synes godt om mit første blog indlæg, jeg elsker at læse blog indlæg fra jer andre! god dag og pas på jer selv
Hilsen Nina

0 Kommentar(er) | Tilføj kommentar | Anmeld
   
 
 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce